Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει
ΣΠΟΡ

Τρέξε Μανώλη Τρέξε: Ένα αθλητικό event

04 Απριλίου 2013, 12:47
Εικόνα άρθρου Τρέξε Μανώλη Τρέξε: Ένα αθλητικό event από κατηγορία ΣΠΟΡ

Τρέξε Μανώλη, τρέξε ή αλλιώς Rum Manoli, run. Ένα αθλητικό event, αφιερωμένο στη μνήμη ενός φίλου!

Για πόσο καιρό ακόμα θα τρέχουμε μέσα στην πόλη, σε έναν αγώνα δρόμου επιβίωσης κυνηγώντας το χρόνο;

Δύο φίλες, η Ελένη και η Χριστίνα αποφάσισαν να ξεκινήσουν το τρέξιμο αυτή τη φορά, όχι για να προλάβουν το χρόνο μέσα στις γρήγορες ταχύτητες της πόλης, αλλά για να κυνηγήσουν τη ζωή. Οι δύο φίλες από την γυμναστική ακαδημία Αθηνών είχαν την ιδέα να τρέξουν κάπου κεντρικά, να ανεβάσουν τους παλμούς και να ενώσουν τις καρδιές γνωστών και ξένων.

Κάθε Κυριακή λοιπόν ανανεώνουν το ραντεβού τους στην πλατεία Συντάγματος με όλους εμάς, χωρίς χρήματα, απλά με αθλητικά παπούτσια, μια πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό, στα γνωστά σκαλάκια, για να ξεσκουριάσουμε το σώμα και να ξεσηκώσουμε το πνεύμα της καθιστικής ζωής που μας προβάλει καθημερινά το σύστημα.

Ο καθένας στο δικό του ρυθμό, χωρίς ανταγωνισμό, ραντεβού στις 18:00 και εκκίνηση στις 18:15! Ένα ζωντανό παράδειγμα στην καρδιά της πόλης, ότι η Αθηνά κινείται και οι άνθρωποι της που όλο "τρέχουν", αυτή τη φορά "τρέχουν" για το καλό της υγείας τους.

Με μότο τους ότι το σώμα, το πνεύμα κι η καρδιά χτυπά δυνατά για ζωή και ότι καμία κρίση, κανένα τέλμα δε μας ρουφήξει στην δύνη της, όσο υπάρχει κίνηση! Μας καλούν και αυτήν την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος.

Με κίνητρο τη θέληση μας και την ευθύνη μας να ιδρώσουμε λιγάκι, όχι από σκέψεις αλλά από άθληση, οι δυο κοπέλες μας περιμένουν στο Σύνταγμα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες τους, ιδανικά, φοράμε ένα λευκό μπλουζάκι ώστε να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας καθώς, επίσης, οι άνθρωποι της ομάδας «Τρέξε Μανώλη Τρέξε» να μας εντοπίζουν και να μας ενημερώνουν για τη δράση, τη διαδρομή, να μας δίνουν συμβουλές σχετικά με την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Μας περιμένουμε να ιδρώσουμε μαζί αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα.

Υ.Γ: Περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

5 ασκήσεις για καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια

5 ασκήσεις για να αποφεύγεις ενώ γυμνάζεσαι

6 συνήθειες που πρέπει να αποφεύγεις για έναν καλό ύπνο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΠΟΡ
Διαφημίσεις Qubo Διαφημιστείτε