Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει
ΣΠΟΡ

5 αθλήματα που δεν έχεις ξανακούσει

25 Ιουνίου 2013, 20:57
Εικόνα άρθρου 5 αθλήματα που δεν έχεις ξανακούσει από κατηγορία ΣΠΟΡ

Από ότι έχεις καταλάβει (και εγώ μαζί σου) αυτό το καλοκαίρι εκτός από πολύ ζεστή και κάτι δόσεις που θα ψυχορραγούμε δε έχει κάτι άλλο. Συγκεκριμένα, αναφέρομαι ότι δε θα έχει κανένα αθλητικό γεγονός, εκτός από το Ευρωμπάσκετ, το οποίο κιόλας θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Σε μια ακουστική ζέστη λοιπόν, ψάξαμε αθλήματα τα οποία πιθανότατα να μην τα έχεις ξανακούσει και σίγουρα θα την ακούσεις παίζοντας τα. 

Ξεκινάμε

1. Αγώνας… ποιο δαχτυλάκι θα είναι ο νικητής.

Δύο βρετανοί φίλοι το 1976 κάπου σε μια παμπ στην Αγγλία, έχοντας πιει τα πρώτα τους πάϊντς αποφάσισαν να ξεκινήσουν το μοναδικό άθλημα που σκοπός τους είναι να κερδίσει το πιο δυνατό δάχτυλο. Δαχτυλομαχίες λοιπόν αντί για μπράντεφερ.

2. Το άθλημα που πετάνε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα όσο πιο μακριά γίνεται.

Ένα πρωτότυπο τρόπο να ξεφορτωθούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα βρήκαν οι Γερμανοί, κάνοντας τον αποχαιρετισμό των Χριστουγέννων… παιχνίδι. Οι κάτοικοι στο Βάιντεντάλ της νότιας Γερμανίας αποφάσισαν να βγάλουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από το σπίτι τους με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προστάζει η παράδοση, διοργανώνοντας έναν διαγωνισμό με νικητή αυτόν που θα πετάξει πιο μακριά το δέντρο του.

3. Μποξ και σκάκι μαζί.


Είσαι αδύναμος αλλά πιστεύεις ότι το μυαλό σου είναι «ξουράφι»… don’t worry σου βρήκαμε το άθλημα σου. Ξεκινάς με τον μποξ, τρως δυο-τρεις και πριν χαζέψεις με το τέλος του γύρου, το γυρνάς στο σκάκι. Προσοχή στις μπουνιές στο κεφάλι. Μπορεί να είσαι έξυπνος αλλά άμα τις τρως συνέχεια στο κεφάλι, σε βλέπουμε για μεταλλαγμένο χάπατο.

4. Άντρες που κουβαλάνε τις γυναίκες τους.
Εμείς στην Ελλάδα κουβαλάμε τον προσωπικό μας «σταυρό» ( υπερβάλω μιλώντας μεταφορικά) στην Φιλανδία οι άντρες πάλι κουβαλάνε τις γυναίκες τους. Ο νικητής κερδίζει το βάρος της γυναίκας του σε μπύρες.

5. Sarcastaball.

Δείτε το video και εμπνευστείτε… είναι απολαυστικό.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

Αυτοκτόνησε η γυναίκα με τους 50 οργασμούς την ημέρα

Άραγε ήταν τυχαία η καταιγίδα την ημέρα της διαδήλωσης έξω από τη βουλή;

Δήμος Αθηναίων: Το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΠΟΡ
Διαφημίσεις Qubo Διαφημιστείτε