Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει
MOVIES

Έστειλες την ταινία σου στις Νύχτες Πρεμιέρας;

03 Ιουλίου 2013, 10:09
Εικόνα άρθρου Έστειλες την ταινία σου στις Νύχτες Πρεμιέρας; από κατηγορία MOVIES

Για δεύτερη χρονιά οι Νύχτες Πρεμιέρας διοργανώνουν διαγωνιστικό τμήμα για ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Νέοι σκηνοθέτες, παραγωγοί και δημιουργοί βρίσκονται στο μεταίχμιο του καλλιτεχνικού τους οίστρου και ετοιμάζουν τις νέες τους ταινίες, οι οποίες θα λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό τμήμα του ελληνικών ταινιών μικρού μήκους.

Μετά απαίτηση των διαγωνιζομένων οι οποίοι βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης της ταινίας του, το Φεστιβάλ ανακοίνωσε την παράταση στην προθεσμία υποβολής των ταινιών.

Η προθεσμία πλέον ορίστηκε για την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013προκειμένου να προλάβουν να καταθέσουν τις ταινίες τους όλοι οι δημιουργοί.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Νύχτες Πρεμιέρας δεν απαιτούν αποκλειστικότητα προβολής ούτε ελληνική πρεμιέρα.

Κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους, η οποία έχει ολοκληρωθεί τους τελευταίους 12 μήνες, μπορεί να συμμετάσχει στο Φεστιβάλ . Μέχρι αυτή τη στιγμή (Τετάρτη 26/6) οι συμμετοχές είναι ήδη περίπου εκατό.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Μπορείτε να στείλετε τη μικρού μήκους ταινία σας με οποιοδήποτε πρόσφορο τρόπο:
- είτε ηλεκτρονικά (μέσω wetransfer, ή «ανεβασμένη» στα κανάλια dailymotion, youtube ή vimeo με link και κωδικό πρόσβασης) στη διεύθυνσηshorts@aiff.gr
- είτε αποθηκευμένη σε dvd είτε αποθηκευμένη σε usb stick με ταχυδρομική αποστολή ή αυτοπρόσωπη παράδοση στη διεύθυνση:
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας,
Μπενάκη 5, 15238, Χαλάνδρι- Αθήνα
Με οποιοδήποτε τρόπο και αν επιλέξετε να την αποστείλετε, η υποψηφιότητά σας θα πρέπει να συνοδεύεται από την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη (μπορείτε να τη βρείτε εδώ), είτε ηλεκτρονικά σε αρχείο word και συνημμένη στο σχετικό mail είτε τυπωμένη μαζί με το dvd/usb stick.
Η πρόσκληση αφορά σε ταινίες σε φιλμ 35mm ή dcp ή σε ψηφιακή μορφή (οι συγκεκριμένοι τύποι ψηφιακών αρχείων θα ανακοινωθούν σύντομα).

ΒΡΑΒΕΙΑ:

Τα βραβεία του Διαγωνιστικού Τμήματος Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους, περιλαμβάνουν, το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας, το οποίο, όπως και πέρυσι, έχει χρηματικό έπαθλο 2.000 ευρώ, το Βραβείο Σκηνοθεσίας και το Βραβείο Σεναρίου.
Μετά από τις προτάσεις που έγιναν στο στρογγυλό τραπέζι του περσινού Φεστιβάλ, όπου και ανακοινώθηκαν οι νικητές, προστίθενται άλλες δύο κατηγορίες βραβείων στην φετινή διοργάνωση, το Β' Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και το Γ΄ Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
210-6061689
press@aiff.gr
www.cinemag.gr & www.aiff.gr

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

10 αστείες φωτογραφίες του Game of Thrones

Δύο ντοκιμαντέρ για την Σιδηρά Κυρία

Βίντεο. Αττίλας ’74: Ο Βιασμός της Κύπρου

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ MOVIES
Διαφημίσεις Qubo Διαφημιστείτε