Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει
ΣΠΟΡ

Ποδηλατό… βραδιές

09 Ιουλίου 2013, 11:02
Εικόνα άρθρου Ποδηλατό… βραδιές από κατηγορία ΣΠΟΡ

FREEDAY ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

Μπορεί να μην υπάρχει ούτε υποψία ποδηλατόδρομου, μπορεί να κάνει κάποιος ποδήλατο και να τον τρακάρει αυτοκίνητο, μπορεί να κάνει κάποιος ποδήλατο και να πεταχτεί ένας πεζός από το πουθενά και να τον χτυπήσει ή μπορεί πολύ απλά να πεταχτεί ένα αδέσποτο ζώο και να το πατήσει και άλλες πολλές παρόμοιες ιστορίες.

Παρόλο τα παραπάνω, οι λάτρεις του ποδήλατου έχουν γεννηθεί και ξανανναζωπηρωθεί μέσα από την αστική συνείδηση της Αθήνας. Τους τελευταίους μήνες καθιερώθηκε στην αφιλόξενη Αθήνα το ποδήλατο. Μια αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών αυτής της σκληρής πόλης. Το ραντεβού κλείνεται μέσω του Facebook και η εκκίνηση γίνεται κάθε Παρασκευή στις 10 η ώρα το βράδυ, έξω από το σταθμό του ηλεκτρικού του Θησείου.

Εκατοντάδες ποδηλάτες, κάθε ηλικίας, φύλου, ξεκινάνε κάθε φορά για ένα διαφορετικό προορισμό, διασχίζοντας σε ένα χαρούμενο καραβάνι, του δρόμους της πρωτεύουσας, δίνοντας χρώμα-ήχο και κίνηση στο "μουντό" της κρίσης και των έγκλειστων κατοίκων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 40-60 χιλιόμετρα ποδηλατοδρομής, χωρίς να τρέχουμε και χωρίς να αγχωνόμαστε. Έξτρα μπόνους, το νυχτερινό μπάνιο με την ποδηλατοπαρέα, αφού οι καλοκαιρινές διαδρομές καταλήγουν στη θάλασσα.

Επίσης προπονούμαστε για το καθιερωμένο Tour d’ Athenes στις 19.07, δηλαδή ο γύρος της Αττικής σε 120 χιλιόμετρα.

Ιnfo: Freeday-Ποδηλάτες, κάθε Παρασκευή, 21.30. Έξω από το σταθμό ηλεκτρικού στο Θησείο.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

5 δημόσιοι χώροι να γυμναστείς στην Αθήνα

Κοινόχρηστα Ποδήλατα στην Αθήνα

Ελάχιστοι Έλληνες ποδηλατούν

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΣΠΟΡ
Διαφημίσεις Qubo Διαφημιστείτε