Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει
ΤΟ QUBO ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

13ο Athens Beer Festival

31 Αυγούστου 2013, 07:00
Εικόνα άρθρου 13ο  Athens Beer Festival  από κατηγορία ΤΟ QUBO ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Με νέα ονομασία εμφανίστηκε φέτος η 13η γιορτή της μπύρας, καθώς μετονομάζεται σε Athens Beer Festival (ABF) και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από 29 Αυγούστου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου.

Παρόλο που η μπύρα θεωρείται προϊόν κατεξοχήν της Βόρειας Ευρώπης όπου και πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Μπύρας( Octoberfest, the British Beer Festival). Η Ελλάδα και ειδικότερα η Αθήνα αποτελεί το ιδανικότερο περιβάλλον για να οργανωθεί ένα διεθνές Φεστιβάλ Μπύρας.

Έτσι μια ήδη πετυχημένη γιορτή μπύρας που συγκεντρώνει περισσότερους από 35000 επισκέπτες μόνο από την Ελλάδα μεταμορφώνεται σε ένα διεθνές Φεστιβάλ συνάντησης οπαδών της ποιοτικής μπύρας όπου επισκέπτες από όλη την Ευρώπη θα συνδυάσουν για δύο εβδομάδες διακοπές και γνωριμία με την Αθήνα με μπύρες από όλο τον κόσμο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και διασκέδαση όπως και φαγητό μέχρι τελικής πτώσεως.

Όπως κάθε χρόνο οι μεγαλύτεροι παραγωγοί και εισαγωγείς μπύρας με πάνω από 150 ετικέτες μπύρας θα παρελάσουν σε συνδυασμό με τις καλύτερες μπυραρίες θα προσφέρουν μια γευσηγνωστική πανδαισία που θα συνδυαστεί με live πρόγραμμα που θα συμμετέχουν δεκάδες καλλιτέχνες και μπάντες που θα πλαισιώσουν τις μοναδικές νύχτες του Φεστιβάλ. Καινούρια στοιχεία από φέτος θα είναι η ειδική παρουσίαση των ελληνικών μικροζυθοποιιών σε συνδυασμό την παρουσίαση παραδοσιακών τοπικών ελληνικών γεύσεων, η πώληση πακέτων που θα συνδυάζουν Φεστιβάλ, διακοπές και ξενάγηση /γνωριμία με την Αθήνα και η πώληση πακέτων συμμετοχής VIP σε φανατικούς επισκέπτες και άλλες εκπλήξεις.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε:

Kαλοκαιρινό φεστιβάλ στο Μουσείο Μπενάκη

Έστειλες την ταινία σου στις Νύχτες Πρεμιέρας;

10 roof bar για όλα τα γούστα!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ΤΟ QUBO ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ
Διαφημίσεις Qubo Διαφημιστείτε