Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει

To qubo.gr είναι το σημείο όπου έρχονται κοντά οι καταναλωτές με τους επιχειρηματίες καθώς οι καταναλωτές μοιραζονται τις εμπειρίες τους για τις εταιρείες που γνωρίζουν ενώ οι επιχειρηματίες επικοινωνούν πληροφορίες για την επιχείρηση τους προς τους καταναλωτές. Μέσω του qubo.gr δυνητικοί πελάτες βρίσκουν εύκολα επιχειρήσεις σαν τη δική σας βασιζόμενοι σε κριτικές και προτάσεις χιλιάδων ανθρώπων. Το qubo.gr περιέχει όλη την πληροφορία που χρειάζονται οι καταναλωτές μαζί με προτάσεις, tips και απόψεις μιας ολόκληρης κοινότητας.

Τι σημαίνουν λοιπόν όλα αυτά για τους επιχειρηματίες?

ΠΡΟΒΟΛΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές επισκέπτονται τις σελίδες του qubo.gr για να διαμορφώσουν άποψη σε σχέση με κάποια δαπάνη που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν. Το qubo.gr προσφέρει στις καταχωρημένες επιχειρήσεις ένα εργαλείο προβολής για την ενδυνάμωση της παρουσίας τους και την βελτίωση της φήμης των επιχειρήσεων τους στο internet και στο κινητό δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες για αυτές.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

200.000 μοναδικόί επισκέπτες ανα μήνα. Ο αριθμός αυτός κάθε μήνα αυξάνει.
Πάνω απο 7.000 κριτικές για επιχειρήσεις.
Αποτελεσματική στόχευση –Η στόχευση μπορεί να έχει σημαντικές κατηγοριοποιήσεις που περιλαμβάνουν: φύλο (50% άνδρες, 50% γυναίκες), ηλικία (18-40), τόπο διαμονής (75 % Αθήνα, 25% Υπόλ Ελλάδας).