Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει

Τι είναι το Qubo;

Το Qubo είναι ένας συνδυασμός οδηγού εύρεσης επιχειρήσεων & υπηρεσιών, αλλά και σχολιασμού-κριτικής τους, με σκοπό να μας βοηθήσει στις αποφάσεις μας για την κατάλληλη επιλογή, είτε θέλουμε να διασκεδάσουμε, να επιλέξουμε έναν επαγγελματία, ή να επισκεφθούμε ένα ενδιαφέρον μέρος.

Δηλαδή, το Qubo λειτουργεί αφενός ως οδηγός που μπορεί να μας κατευθύνει σε γνωστούς και αναγνωρισμένους από τους επισκέπτες του χώρους για διασκέδαση, υπηρεσίες εξυπηρέτησης, καταστήματα, ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά και να μας γνωρίσει καινούργια, ενδιαφέροντα μέρη στην πόλη ή την περιοχή μας, ώστε να τα ανακαλύψουμε.

Επιπλέον, μέσα από τη δημιουργία κοινότητας χρηστών, όπου το κάθε μέλος μπορεί να μοιράζεται την άποψή του για μέρη που έχει επισκεφτεί, τις υπηρεσίες που έχει λάβει από επαγγελματίες ή επιχειρήσεις, οι αναγνώστες του Qubo αντλούν αντικειμενική πληροφόρηση από πραγματικά αληθινούς κριτές με αποτέλεσμα να προχωρούν στις επιλογές τους με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη & αξιοπιστία.

Στο Qubo μπορεί κανείς να ενημερωθεί για εκατοντάδες υπηρεσίες, επαγγελματίες και καταστήματα, να τα βαθμολογήσει και να γράψει τις απόψεις του γι’αυτά, αλλά και να διαβάσει ή και να σχολιάσει τις απόψεις άλλων, διαμορφώνοντας έτσι μια πιο ρεαλιστική και αντικειμενική εικόνα για το καθετί, και βοηθώντας εξίσου τους υπόλοιπους χρήστες.

Επίσης, μπορείτε με τη σειρά σας κι εσείς να οργανώσετε τις προτάσεις σας, δημιουργώντας Οδηγούς, ή να προσκαλέσετε φίλους σε events και εκδηλώσεις. Μπορείτε για παράδειγμα να ομαδοποιήσετε διάφορα μαγαζιά ή καταστήματα που παρέχουν παρόμοιες υπηρεσίες ανά περιοχή, και να τα προτείνετε στα υπόλοιπα μέλη, δίνοντάς τους την ευκαιρία, εάν θέλουν, να προσθέσουν κι εκείνα δικές τους ιδέες. Και αν γνωρίζετε για κάποιο event (π.χ. συναυλία, πάρτυ, εκδήλωση) που πρόκειται να πραγματοποιηθεί, μπορείτε να το κοινοποιήσετε από την αντίστοιχη σελίδα, ώστε να προσκαλέσετε και τους φίλους σας.

Το Qubo και το δίκτυό του βρίσκονται πάντα δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει!