Επιλεξτε την περιοχη που σας ενδιαφερει

Δηλώστε την επιχείρησή σας στο Qubo.gr:
Προβολή - Συμμετοχή - Ανάπτυξη

Το Qubo.gr είναι ο πιο αξιόπιστος οδηγός πόλης για όλη την Ελλάδα καθώς:
- Οι επιχειρηματίες επικοινωνούν σημαντικές πληροφορίες για την επιχείρηση τους στους καταναλωτές.
- Οι καταναλωτές μοιράζονται τις εμπειρίες τους για αυτές.

Η δωρεάν καταχώρηση στο Qubo.gr αναδεικνύει την παρουσία σας στο internet και στο κινητό

Προβληθείτε στο internet και στο κινητό. Αναβαθμίστε την online φήμη σας και καλλιεργήστε καλές σχέσεις με τους πελάτες σας. Όλες οι καταχωρημένες επιχειρήσεις στο Qubo.gr εντοπίζονται πολύ πιο εύκολα και αποτελεσματικά από μηχανές αναζήτησης σαν το Google. Είναι εύκολο, είναι δωρεάν και δεν απαιτείται δική σας ιστοσελίδα για τη συμμετοχή σας.

Ξεχωρίστε απο τον ανταγωνισμό - Αναβαθμίστε την δωρεάν καταχώρηση σας τώρα!

Κάντε την επιχείρηση σας πιο ορατή όταν σας αναζητήσει κάποιος μέσα στο Qubo.gr αλλά και μέσω μηχανών αναζήτησης. Ενημερώστε τους πελάτες σας για νέες προσφορές ή ανακοινώστε κάποιο εταιρικό νέο ακόμη και σε άτομα καθοδόν μέσω του κινητού. Προβληθείτε μέσα απο αφιερώματα για την επιχείρηση σας και μέσω email campaigns.

Επιπρόσθετα, η επιχείρηση σας μπορεί να ανακαλυφθεί από δυνητικούς πελάτες και μέσω κινητού τηλεφώνου. Μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί για το iPhone, καταναλωτές που βρίσκονται στο δρόμο μπορούν να ενημερωθούν για προσφορές επιχειρήσεων κοντά τους. Μην περιμένετε άλλο. Αυξήστε τις πιθανότητες να σας εντοπίσουν. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικότερα.

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τη συμμετοχή σας στο ετήσιο πακέτο προβολής.